Kommunikationsforum

DR-Sandt: Uden citat, intet citatfusk

Dette indlæg blev oprindeligt publiceret på Kommunikationsforum.
Kommunikationsforum har uden varsel eller begrundelse slettet samtlige indlæg og min konto.

Aleppo er faldet, men spørger man præsident Assad eller Putin, så er byen i stedet blevet befriet. Dansk presse begræder de moderate oprørere har tabt, men de er ikke moderate, så nu har pressen i stedet valgt at forkorte beskrivelsen til ”oprørere”. Terrororganisationen Al-Qaeda er altså blevet til ”en oprørsgruppe”, uden man nogensinde varedeklarerede den nye kategorisering overfor sine seere og læsere.

DR’s egen “brugerambassadør” frifinder DR’s dækning af mig i Sidste Nyt fra Østfronten med Anna Libak.

  • Ordret gengivelse af hvad jeg havde angiveligt havde skrevet var ikke “et citat”, men “et indholdsreferat”. Derfor måtte DR godt lyve for mig og seerne.
  • DR må godt mistænkeliggøre mig som gæst, selvom DR selv i hemmelighed havde undersøgt baggrunden for dét de spurgte mig om og dermed fortiede oplysninger for seerne som de lod som om de ikke selv kendte.
  • Efter DR i en årrække havde brugt Anna Libak som anti-russisk kommentator uden at deklarere hendes mand var dansk ambassadør til Ukraine, så roser DR sig selv for at oplyse seerne om det efter han er overført til departementschef i Kirkeministeriet.

DR satte sin egen nedre barre for troværdighed og tillader sig selv at fabrikere historier.

Læs indlægget her:

https://web.archive.org/web/20180629095542/https://www.kommunikationsforum.dk/jesper-larsen-5/blog/dr-sandt-uden-citat-intet-citatfusk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.