interviewsVideo

EU underminerer demokratiet

Christine Anderson er valgt til EU-parlamentet i Tyskland, for partiet Alternativ for Tyskland (AfD).

Hun kendt for mange ting. Hendes kritik af WEFs premierminister i Canada, Justin Trodeu, gik viralt på sociale medier og forbigået af etablerede medier.

Udsendelsen viser det originale klip, af Christine Anderson, der kritiserer Justin Trodeau, under hans besøg i EU-parlamentet den 23. marts 2022.

Canada implementerede totalitære Covid-19 restriktioner, herunder de facto tvangsvaccinering af lastbilchauffører med dagligvarer, hvilket udløste en katastrofe i forsyningskæder, forsaget af regeringen.

Canadiere, der støttede de canadiske truckers blev behandlet som terrorstøtter. Bankkonti blev frosset og midler konfiskeret.

Jesper Larsen interviewer, med udgangspunkt i kritikken, Christine Anderson, om hendes motivation og mærkesager i EU-parlamentet.

I interviewet taler vi om Covid-19 håndteringen, samarbejdsklimaet og erkendelsesniveauet hos andre EU-parlamentarikere.

Vi kommer ind på EU-præsident, Ursula von der Leyens hemmelige sms’er mellem Pfizers direktør i forbindelse med forhandling af EU-vaccine kontrakter, som Danmark også er forpligtet af.

Von Der Leyens mand, har aktiker i Pfizer.

Interviewet dækker emner som pressefrihed og hvad man selv kan gøre, for at kræve sine frihedsrettigheder på en fredelig måde.

Udsendelsen er optaget 5. maj 2022 på Northern Light Conference I Malmö, arrangeret af JFK21, hvor Christine Anderson var en af de programsatte talere.

Udsendelsen er tekstet på dansk.

Du kan støtte indhold som dette her på hjemmesiden.